Over ons

contact@studentenbrainstorm.nl        070 - 220 69 70

Over ons

Creatieve, informele en innovatieve brainstormsessies met studenten

Het team van Studenten Brainstorm


Het team van studentensteden bestaat uit een aantal (oud)studenten, die het leuk vonden om met bedrijven mee te denken. Zij merkte dat er veel bedrijven zijn die graag willen weten wat studenten van hun product/dienst vinden, of hun bedachte marketing- of communicatiestrategie wel goed wordt ontvangen door studenten. Echter, deze bedrijven vonden het lastig om écht met studenten in contact te komen, terwijl er juist een hoop studenten zijn die het erg leuk en interessant vinden om met bedrijven mee te mogen denken en zo een kijkje in de keuken te krijgen bij wellicht hun toekomstige werkgever.


Studentensteden

Studenten Brainstorm is onderdeel van Studentensteden. Studentensteden is het grootste stadsgerichte studentenplatform van Nederland. Met o.a. de websites AmsterdamStudentenstad.nl, LeidenStudentenstad.nl en UtrechtStudentenstad.nl bereikt Studentensteden aankomende, studerende en afgestudeerde studenten in 14 studentensteden.

Studentensteden informeert deze studenten over allerlei (stadsgerichte) zaken in de thema's: studeren, wonen, werken, gelzaken, gezondheidszorg en vrije tijd.


Team Studenten Brainstorm

De Studenten Brainstormsessie worden georganiseerd door Boudewijn Trompert en Milou van Elleswijk.

Het Studenten Brainstormteam bestaat uit een groep van ruim 100 hbo en wo studenten uit verschillende steden, met verschillende studieachtergrond en uit verschillende studiejaren.

Milou van Elleswijk


milou@studentenbrainstorm.nl

06-38038306

070-226970

Boudewijn Trompert


boudewijn@studentenbrainstorm.nl

06-10057518

070-2206970

Studenten Brainstorm

Creatieve, informele en innovatieve brainstormsessies met studenten

contact@studentenbrainstorm.nl

070 220 69 70


Zeestraat 100

2518 AD Den Haag

Studentenbrainstorm is een onderdeel van:

KvK: 65885619