Enquêteren

contact@studentenbrainstorm.nl        070 - 220 69 70

Enquêteren

Meer informatie van uw doelgroep verkrijgen

Enquêtes afnemen

Wilt u dieper ingaang op uw vragen, om zo meer te weten te komen van de wensen, attitude of behoefte van de doelgroep? Maak dan gebruik van onze enquête studenten. Zij gaan voor u naar de doelgroep toe en stellen hun vragen (zowel open als gesloten). Zo komt u meer te weten over de keuzes die zij maken of de behoeftes die zij hebben.


Doelgroep online enquête

Ons enquête team gaat naar een gewente locatie met een ipad en eventueel kleding van uw bedrijf. In teams van twee studenten nemen zij de enquetes bij voorbijgangers af.


Opstellen enquête 

Bij enquêteren stellen wij op basis van uw behoefte een enquête voor u op, om antwoord te krijgen op uw vragen. De enquête bestaat uit zowel open als gesloten vragen, waardoor u met enquêteren meer informatie kunt verkrijgen.


Afnemen enquêtes

Daarnaast zorgen wij voor een promotieteam dat met IPads - en eventueel bedrijfskleding -  op centrale studentenlocaties de enquêtes gaat afnemen bij studenten.

Het promotieteam wordt ingezet met minimaal 2 studenten voor minimaal 3 uur. Tijdens het enquêteren behaald ons promotieteam gemiddeld 10 ingevulde enquêtes per uur.


Studenten Brainstorm

Creatieve, informele en innovatieve brainstormsessies met studenten

contact@studentenbrainstorm.nl

070 220 69 70


Zeestraat 100

2518 AD Den Haag

Studentenbrainstorm is een onderdeel van:

KvK: 65885619