Deze middelen heeft iedere student nodig

contact@studentenbrainstorm.nl        070 - 220 69 70

Blogs

Leuke verhalen over het studentenleven

Deze middelen heeft iedere student nodig


De studenten van nu zijn niet zo moeilijk. We hebben niet meer nodig dan een lekker drankje, een goede hap eten en wat gezelligheid. Natuurlijk vinden er tussendoor ook nog wat verplichtingen plaats zoals deadlines en bijbaantjes, maar daar vinden we ook wel weer wat op. Deze middelen heeft iedere student nodig!


Een telefoonverzekering

Het klinkt misschien onnodig, maar een telefoonverzekering helpt je om op lange termijn veel kosten te besparen. Studenten kunnen over het algemeen behoorlijk onhandig zijn (lees: tijdens een dronken avond). Ik spreek namelijk uit ervaring als ik zeg dat een telefoonverzekering heel fijn is voor de portemonnee als je je wel kan vinden in die losse handjes. Na heel wat gesneuvelde telefoontjes is een telefoonverzekering toch wel de perfecte redding. Een telefoonhoesje is daarnaast ook niet geheel onbelangrijk. Zo ben je direct veilig voor de verzekering! Schaf daarom zeker die iPhone 12 Pro case aan die je al dagenlang in gedachten had.


De Knaek-app

Als je als student nog niet van Knaek hebt gehoord, dan mis je echt wat. Knaek heeft een app waarin zij studentenkortingen aanbiedingen voor in jouw studentenstad en op 1000 andere locaties. Bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij Starbucks of een heerlijk extra broodje bij Subway. Zeker het downloaden waard dus!


Tweedehands studiemateriaal

School is een verplichting die voor de een leuker is dan voor de ander en hier moeten we natuurlijk ook flink wat geld voor wegleggen. Voor je collegegeld heb ik helaas geen onderhandelingstips, maar voor je studiemateriaal wel. Schoolboeken zijn niet goedkoop en daarom moet je altijd eerst even kijken voor tweedehandsstudieboeken. Neem een kijkje op Marktplaats, Bol.com of Studystore of kijk of je opleiding een facebook groep heeft. Hier verkopen studenten vaak hun oude boeken op. Ook je samenvattingen scoor je voor op een prikkie op Stuvia! Hier kan je ook nog eens je eigen samenvatting verkopen voor een paar euro’s. Zo houd je ook nog eens wat centjes overhouden aan dat harde werk!


Een fijne werkplek

Als student heb je ergens in jouw (studenten)huis een fijn plekje nodig om te kunnen studeren. Vooral nu het thuiswerken de nieuwe norm is geworden is het handig om een vaste plek voor jezelf te creëren. Een hele fijne tip hierbij: schaf een noise cancelling koptelefoon aan. Zo heb je geen last van huisgenootjes om je heen en kan je jezelf lekker afsluiten van de buitenwereld. Knal je favoriete muziekje op en jij komt door die slepend saaie studie-sleur heen!

Studenten Brainstorm

Creatieve, informele en innovatieve brainstormsessies met studenten

contact@studentenbrainstorm.nl

070 220 69 70


Zeestraat 100

2518 AD Den Haag

Studentenbrainstorm is een onderdeel van:

KvK: 65885619